Tips voor jouw zomerlook!

De zomer is de perfecte tijd om te experimenteren met nieuwe make-up zomerlooks en trends. Het warme weer en de vrolijke sfeer van het seizoen bieden volop mogelijkheden om jezelf uit te drukken met frisse, kleurrijke en natuurlijke make-up. Hier zijn enkele tips en trends om je zomerlook hoger niveau te tillen.

Een van de sleutelwoorden voor zomer make-up is een natuurlijke, stralende huid. Kies voor een lichte foundation zoals de YSM Smoothing Face Foundation om je huid te egaliseren zonder een zwaar gevoel. Met de Under Makeup Base SPF 20 creëer je een perfecte basis voor je make-up look. Met de SPF 20 wordt je huid beschermd tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling. Voeg een vloeibare highlighter toe op de jukbeenderen, het cupidoboogje van je lippen en het puntje van je neus om een prachtige gloed te creëren.

Voor de ogen kun je experimenteren met kleur. Zomer is de tijd om levendige oogschaduwtinten te omarmen, zoals turquoise, perzik, koraal, geel en lavendel. Of je nu kiest voor een subtiele look of een gedurfde cat-eye, speel met kleur en laat je ogen spreken. Vergeet ook niet je wimpers te accentueren. De All Eye Want Mascara Waterproof is de perfecte mascara voor de zomer. Door de waterproof formule blijf je mascara de heledag op zijn plek.

Voor de lippen kun je gaan voor een frisse, natuurlijke uitstraling met een getinte lippenbalsem in een zachte tint zoals roze, perzik of koraal. Wil je wat meer opvallen, kies dan voor een felle lipkleur zoals rood, oranje of framboos. Het is belangrijk om in de zomermaanden je lippen te voorzien van SPF. De Rich Care is een verzorgende lippenbalsem met voedende ingrediënten. De Rich Care 03 SPF 30 biedt een hoge bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.

Ten slotte, vergeet niet om je zomerlook te fixeren met een setting spray. Dit zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten, zelfs in de hitte, en geeft je een verfrissend gevoel.

De zomer is een tijd om te spelen met kleuren, experimenteren met een nieuwe zomerlook en jezelf uit te drukken door middel van make-up. Dus wees niet bang om te experimenteren, te stralen en te genieten van de vrolijke en kleurrijke vibes van het seizoenen.