Waarom onze Make-up Artists voor INGLOT kiezen

Als make-up artists van team INGLOT merken wij dat onze producten bij jullie in de smaak vallen. Wat super fijn is. Mocht je nog twijfelen, lees hier dan verder waarom wij als team vinden dat INGLOT een top merk is.

INGLOT is een cosmetica merk uit Polen wat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de cosmetica branche. Wij zitten in 6 continenten op meer dan 700 locaties. Klein zijn wij dus zeker niet.

Het mooie aan INGLOT is, is dat wij een eigen fabriek hebben. Wij weten dus precies wat er in de producten zit. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de producten consistent blijven en met de beste ingrediënten gemaakt worden.

INGLOT streeft er altijd naar om de producten te verbeteren. Omdat INGLOT hier actief mee bezig is, wordt er geluisterd naar professionele make-up artists en het team. Continu wordt de vraag gesteld wat er anders moet en waar vraag naar is. Zo is INGLOT, met trots, voor een groot gedeelte nu vegan, hebben wij een cruelty free certificate en zijn wij ook voor een gedeelte Halal.

Naast make-up vind je bij INGLOT ook huidverzorging. Wij hebben een ruim assortiment LAB producten. Deze zijn plantaardig en worden op een manier verpakt waardoor je geen werkzame stoffen kwijtraakt of bacteriën erin krijgt. Het fijne is dat deze producten ook goed zijn voor mensen met een allergische/gevoelige huid.
Al onze producten zijn dan ook vrij van parabenen en bevatten weinig tot geen talc. Daarnaast zijn onze foundations ademend omdat ze op waterbasis gemaakt worden.

 

Daarnaast denkt INGLOT ook aan gemak. Je zoekt bijvoorbeeld een specifieke kleur oogschaduw. Maar overal waar je komt zitten ze in een palette met meer andere kleuren. Leuk, maar je hebt ze niet nodig. INGLOT heeft hiervoor de oplossing: het Freedom System. Je kiest zelf de grote van je palette, deze kan je blijven vullen en vernieuwen. Nadat je het palette gekozen hebt, kan je kiezen uit losse oogschaduws, poeders, bronzers, blushes en zelfs lipsticks en consealers. Op deze manier koop je geen producten die je niet nodig hebt. Ook betekent dit dat iedere keer als je product op is, je alleen het product opnieuw hoeft te kopen. Dit maakt het goedkoper en je maakt minder plastic afval.

 

Zelf een pallet samenstellen of het vinden van de juiste foundation/huidverzorging is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij een ervaren team voor jullie klaarstaan, online en in de winkels.

Dit team professionals staat klaar voor alle vragen die je hebt. Wij worden nog steeds getraind, zodat wij jullie op de juiste manier kunnen helpen. Wij geven online en in de winkel make-up workshops. Deze workshops zijn alleen met de persoon waar je het mee boekt. Je krijgt dus echt 1 op 1 hulp en tijd om vragen te stellen. Naturel, feestelijk of extreem wij kunnen het allemaal!

 

Dit alles is natuurlijk erg fijn. Maar is het ook betaalbaar? Absoluut ! INGLOT heeft altijd hoge kwaliteit ingrediënten, maar de prijs is altijd fair.

Mocht je nog vragen hebben over het bovenstaande of een product. Of ben je enthousiast geworden en wil je een workshop boeken met persoonlijk advies?
Je kan altijd een mail sturen naar: info@inglotbenelux.nl of een appje sturen naar: 0648226941