VIND HÉT PERFECTE VALENTIJNSCADEAU

Op 14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag! Dit is dé dag van het jaar om voor je geliefde iets bijzonders te doen. Zeker in deze tijd is het fijn om even extra te laten weten dat je van iemand houdt en aan iemand denkt. Niet alleen je vrouw of vriendin, maar ook je moeder, zus of andere belangrijke vrouw in je leven.

Verras je Valentijn

Wil jij dit jaar jouw Valentijn extra verrassen? Bij INGLOT kan je uit verschillende leuke cadeaus kiezen waar jij je Valentijn blij mee zult maken. Laat haar stralen met mooie make-up. Iedere vrouw vindt een mooi item voor in haar make-up tas geweldig! Denk hierbij vooral aan items die ze veel gebruikt of die jij mooi bij haar vindt staan. Houdt ze bijvoorbeeld van rode lippenstift? Ontdek dan de INGLOT Lipsticks of Kiss Catcher collectie met lang houdbare lippenstift met intense kleuren.

Speciale & originele Valentijnscadeaus

In ons assortiment vindt je ook speciale Valentijnscadeaus waardoor het extra leuk is om te geven. Het Freedom System Flexi Palette is gedecoreerd met drie Swarovski hartjes. Dit palette kan je zelf vullen met mooie kleurtjes oogschaduw, highlighter of blush. De hartjes vormen de formule 1+1=1.
Je kunt ook één van onze samengestelde setjes geven. De verschillende setjes bevatten items die je kunt combineren voor de perfecte make-up look. Een prachtig make-up setje is áltijd een goed cadeau.  

Perfect cadeau voor haar

Weet jij niet zo goed waar je Valentijn van houdt? We got you! Shop een cadeaubon zodat jouw geliefde zelf iets uit kan kiezen. Of kies voor een Make-up Workshop waarbij je veel kunt leren én het is ook een gezellig uitje. De make-up workshops kunnen zowel online als offline worden geboekt!