You glow girl! Ga voor een stralende zomer

We willen er natuurlijk allemaal fris en stralend uitzien bij warmer weer en langere dagen. In de zomer gebruiken we dan ook vaak verschillende highlight producten voor een mooie zomerse gloed te creëren. De huid ziet er gezonder uit en je voelt je zelfverzekerder. Benieuwd hoe je jouw mooie punten het beste kunt benadrukken en een stralende huid creëert? Met deze techniek accentueer je de juiste punten van je gezicht voor een glanzende look.

Houd je van subtiele make-up? Of ben je juist gek op opvallende make-up looks? Afhankelijk van jouw voorkeuren, pak je jouw favoriete producten. Vloeistof, poeder of sticks – het is aan jou! Er zijn niet alleen veel verschillende producten, maar ook veel manieren om het goed aan te brengen. We laten je dan ook graag onze favoriete manier zien.

Waarvoor een highlighter gebruiken?

Wanneer je op jouw huid highlighter aanbrengt, definieer, vergroot en accentueer je deze plek. Het ligt valt dan op natuurlijke wijze op deze delen van je gezicht. Hierdoor bereik je een 3D-effect. Het gebruik van een highlighter geeft je een fris gevoel en zorgt ervoor dat je huid er verzorgt en uitgerust uitziet.

Hoe breng je highlighter aan?

Begin met het goed hydrateren van je huid. Hierdoor krijg je een gezonde gloed over je gezicht. Gebruik bijvoorbeeld de Ultimate Day Protection Face Cream met hyaluronzuur om de elasticiteit en spanning van de huid te herstellen. Gebruik vervolgens de HD Illuminizing Loose Powder. Deze transparante formule maakt de make-up look helemaal af, zonder dat deze er zwaar uitziet. Het licht je gezicht daarnaast iets op!

Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Freedom Sysmtem HD Highlighter aan op de jukbeenderen. Heb je liever een intense glans? Hiervoor is de Soft Sparkler precies wat je zoekt!

Waar breng je highglighter aan?

Waar breng je de highlighters goed aan? Je brengt highglighter aan op de jukbeenderen, het puntje van je neus, de slapen, Cupid’s bow en het binnenste van je ooghoek. Breng aan met Make-up penselen 37R, 24SS en 4S voor poeders en 55S voor vloeibare producten.
Je kunt highlighter ook aanbrengen op de rijpe huid. De huid ziet er hierdoor jonger en steviger uit.

Stralende zomer gloed!

Vergeet tijdens het zomerseizoen ook niet om je schouders en decolleté te definiëren! Als je een glinsterend effect wilt bereiken, kies dan voor Sparkling Dust voor het gezicht, de ogen en het lichaam in de meest geschikte tint. Wil je graag een Dewy skin? Pak dan de Starlight Stick Highlighter. Deze romige formule met vitamine A en E mengt goed met de huid. Hierdoor breng je snel een goede highlighter aan, ook onderweg! Shine, shine baby!