#40YearsOfCelebratingYourBeauty

INGLOT bestaat 40 jaar! Om dit te vieren hebben we een speciale Anniversary collectie uitgebracht. Deze collectie is een reflectie van onze make-up visie, gebaseerd op de viering van individuele schoonheid. Jij bent uniek, en dit heeft ons al die jaren geïnspireerd en gemotiveerd om cosmetica te creëren met een even uniek karakter. We willen dat make-up een leuke en plezierige ervaring is voor iedereen, zodat je jezelf vrij kunt uiten op de manier die jij comfortabel vindt.

De Anniversary collectie bestaat uit twee make-up paletten. In beide make-up paletten zitten vier oogschaduwkleuren en een blush, perfect voor een complete look! De make-uppaletten zijn samengesteld met bestselling kleuren voor iedereen. De spiegelverpakking laat de magie van reflectie zien om je eraan te herinneren dat je jezelf en jouw uniekheid altijd moet blijven waarderen!

40th Anniversary Make-up Palette 01:
Dit palette bevat vier oogschaduwkleuren in bruine tinten in verschillende soorten finishes: De Freedom System Creamy Pigment Oogschaduw 711, Freedom System Oogschaduw Shine 183, Freedom System Oogschaduw Matte 305 en 328. Creëer een mooie blos op je wangen met de Radiant Skin Face Blush 303. Dankzij de zachte textuur en de vitamine E voelt het product ook fijn aan op je huid. De blush komt in een mooie roze kleur met shimmers om je huid te laten stralen!

40th Anniversary Make-up Palette 02:
Dit palette bevat dezelfde bestselling oogschaduwkleuren als het 01 palette, namelijk de Freedom System Creamy Pigment Oogschaduw 711, Freedom System Oogschaduw Shine 183, Freedom System Oogschaduw Matte 305 en 328. Voor het 40th Anniversary Make-up Palette 02 is er gekozen voor een matte oudroze Radiant Skin Face Blush in 25.

#40YearsOfCelebratingYourBeauty