NEW: What A Line! Liquid Eyeliner

Een Liquid Eyeliner is een make-upproduct dat niet mag ontbreken in je make-up stash. Met een Liquid Eyeliner kun je gemakkelijk een precies, dun lijntje of een winged eyeliner creëren! De nieuwe What A Line! Liquid Eyeliner heeft alles wat jij in een eyeliner zoekt!

De What A Line! Liquid Eyeliner heeft een fijne applicator en brengt daardoor gemakkelijk aan. Door de intense kleur en hoog gepigmenteerde eigenschappen kun je snel een strakke lijn maken. De Liquid Eyeliner droogt snel en blijft de hele dag op zijn plek zitten.

What A Line! Liquid Eyeliner is verkrijgbaar in zes kleuren. Naast de alledaagse zwarte of bruine eyeliner kun je ook kiezen voor een metallic eyeliner. Ontdek snel de verschillende kleuren en finishes:

What A Line! 13 Fabulous Pink - Een roze eyeliner met een metallic finish, leuk voor een feestje of om je dagelijkse look wat extra's te geven.

What A Line! 14 Powerful Gold - Een gouden eyeliner met een metallic finish, perfect voor de aankomende feestdagen!

What A Line! 15 Faithful White - Een witte eyeliner met een matte finish, wees creatief of ga voor een simpele witte eyeliner.

What A Line! 16 Lazy Gray - Een grijze eyeliner met een lichte, subtiele shimmer.

What A Line! 24 Trusty Brown - Een bruine eyeliner voor een alledaagse ooglook of een smokey eye!

What A Line! 25 Dark Star - Een zwarte liquid eyeliner mag natuurlijk niet ontbreken en is een all-time favorite.

Wil je een complete ooglook creëren, ontdek dan onze oogschaduwen! Je kunt kiezen voor een oogschaduwpalette of stel een eigen palette samen met het Freedom System. Maak je look af met een mascara zoals de All Eye Want Mascara en je bent good to go!