Always the sun

Zomerse ochtenden, een aangename wind en heerlijke zonneschijn…de langverwachte zomer komt eraan! De donkere kledingkast wordt ingewisseld voor vrolijke kleuren en patronen. De vrolijke kleuren laten je gebruinde huid nog beter uitkomen en meer opvallen! De Always the Sun bronzers komen dit seizoen goed van pas. De bronzers benadrukken je zongebruinde huid en zorgen voor een gezond uitziende huid.

Always the Sun collectie bestaat uit bronzers met een matte afwerking en bronzers vol met oplichtende deeltjes. De collectie bevat ook een speciaal gedecoreerde, herbruikbare, magnetische palette. Dit palette heeft een spiegeltje waardoor je de bronzer ook onderweg gemakkelijk aan kunt brengen.

Ontdek de Always the Sun bronzers en kies jouw favoriete kleur voor de zomer!

Always the Sun Matte Freedom System Face Bronzer

De matte bronzer zorgt voor een natuurlijk gebruinde huid. Dankzij de zijdezachte en lichte formule kan je de bronzer gelijkmatig aanbrengen zonder strepen. Heb je al een lekker zomers kleurtje? Dan wordt deze subtiel benadrukt en geëgaliseerd. Je kan zelf kiezen of je gaat voor een subtiele of sterke dekking door het aantal laagjes dat je aanbrengt. Gebruik de bronzer ook om je gezicht de gewenste contouren te geven. Benadruk je sterke contouren.

Tip: gebruik de bronzer als multifunctioneel product door deze ook op de oogleden aan te brengen of gebruik het als schaduw. Hiermee creëer je een prachtige monochrome look!

Advies van onze make-up artists:

·         Breng het direct op de huid aan of breng het aan op je favoriete foundation

·         Perfect voor het nauwkeurig omlijnen van het gezicht met kleinere make-up kwasten zoals 38SS, 3P, 4SS, 24SS

·         Ideaal als oogschaduw, breng aan met; 6SS of 4SS

·         Het effect van een zonovergoten huid bereik je door een bronzer te gebruiken op geselecteerde delen van het gezicht, zoals de bovenkant van het voorhoofd en de bovenste jukbeenderen; breng het product aan met een groot make-up kwastje 51S

·         Benadruk het effect van de bronzer met behulp van de Face & Body Mists van Me Like.

Always the Sun Glow Freedom System Face Bronzer

Een zonnige en stralende uitstraling? Gebruik de bronzer met glowy effect. De oplichtende formule zorgt ervoor dat de huid er fris en stralend uitziet. Subtiele tinten van het product geven de geselecteerde delen van het gezicht een lichtgevende afwerking. De bronzers zien er ook geweldig uit op het hele lichaam, wat het effect van een zonovergoten huid versterkt. De zijdeachtige formule zorgt voor een streeploze applicatie.

Advies van onze make-up artists:

·         Direct op de huid aanbrengen, of op je favoriete foundation aanbrengen

·         Een intense look? Breng de bronzer aan met de 51S-penseel, of voor een subtiel effect door de bronzer aan te brengen met de 36BJF, 15BJF, 16BJF

·         Vermijd het aanbrengen van de bronzer op gebieden met zichtbaar verwijderde poriën, verkleuring, en breng het product niet aan op littekens. Door de verlichting worden ze nog beter zichtbaar.

Always the Sun palette

De magnetische Freedom System palette heeft een spiegel en is versierd met een zonnig motief. Deze maakt de Always the Sun collectie helemaal compleet. Handig, functioneel en super makkelijk voor onderweg. Je kunt de vulling veranderen en het palette voor altijd behouden! Het is dan ook erg duurzaam.

Weet je al wat je deze zomer kiest?