Vind de perfecte mascara voor jouw wimpers!

Voor de meeste vrouwen is het aanbrengen van mascara een cruciaal onderdeel van de dagelijkse make-up. Een onderdeel dat niet snel weggelaten wordt! Omdat mascara zo belangrijk is voor de look die je wilt creëren, is het vinden van de juiste mascara ook erg belangrijk. Kies een mascara die voldoet aan jouw wensen voor de juiste lengte, volume en dikte van je wimpers. We maken het je gemakkelijk door je te adviseren!

Kleur, kleur, kleur!

Houd je van een opvallende look? Wil je alle blikken vangen? Kies dan voor de Colour Play Mascara en speel met kleur! Dit seizoen bevelen we de blauwe mascara aan, dit is namelijk dé kleur van het jaar. Voornamelijk het voorjaar en de zomer zijn perfect voor het dragen van kleur.

Perfecte krul in de wimpers

Staan je wimpers recht vooruit? Geen probleem! Gebruik een goede wimperkruller. Zet je wimpers tussen de klemmen en ga zo dicht mogelijk bij de wortels staan. Klem ze vast en houd ze een paar seconden vast. Nadat je de wimpers hebt gekruld, breng je de Long & Curly Mascara aan voor een langdurig effect. Geniet van gekrulde wimpers!

Dik & gedefinieerd

Wil je het geheim weten van dikkere en gedefinieerde wimpers? Ontdek de Secret Volume Mascara! Deze mascara is gemaakt om dunne en fijne wimpers te versterken. Dankzij de Vitamine E worden je wimpers ook versterkt. Deze mascara is ook nog eens officieel Halal gecertificeerd én veganistisch!

Lange, prachtige wimpers

Wil je het effect van ongelooflijk lange wimpers? Kies dan voor de Long for Mascara. Dit is een expert in het verlengen van je wimpers. Het product brengt zelfs de kleinste wimpers tot verleidelijke nieuwe hoogten. Daarnaast kan je erg lang met deze mascara doen!

Valse wimpers look

Vals uitziende wimpers? Ontdek de False Lash Effect Mascara. Deze maximaliseert het volume van je wimpers! Hierdoor lijken de wimpers extra zwart. Geniet urenlang van het effect van valse wimpers!

Goede waterproof mascara?

Op zoek naar een goede waterproof mascara? Probeer dan de Volume & Waterproof Mascara! Deze mascara geeft de wimpers volume en definitie. Daarnaast zorgt de waterdichte formule voor een langdurig effect.

Alles in 1 mascara

Zoek je een mascara die aan al je verwachtingen voldoet? Ontdek dan onze nieuwe Promise mascara. Deze mascara maakt alle beloftes waar. Het effect van langere, dikkere en gekrulde wimpers! Met een nauwkeurig borsteltje kan je alle wimpers in model brengen. Dankzij de waterdichte formule blijft de mascara de gehele dag mooi zitten.