Man make-up voor een verfrissende look

Zowel mannen als vrouwen willen er op het werk of tijdens een video call fris uitzien. Waar we bij vrouwen al snel denken aan een kleurtje op de ogen en de lippen, is het voor mannen vaak onduidelijk wat zij kunnen doen om er frisser uit te zien.
Bij INGLOT weten we precies hoe dit kan. Benieuwd? Lees hieronder gauw verder.

De huid schoonmaken is voor iedereen belangrijk die er fris uit wilt zien. Deze stap wordt veel overgeslagen, “ik kom net onder de douche vandaan” horen we dan. Ook na het douchen kan er nog vuil in de huid zitten en is het dus van belang ook dit schoon te maken.
Om de huid goed schoon te maken, pakken we een make-up watje en doen hier Multi-Action Toner op. Reinig hier je huid goed mee.
Wanneer de huid goed schoon is, is het natuurlijk van belang dat er wat extra liefde wordt gegeven aan de huid. De LAB Ultimate Day Protection Face Cream is hier ideaal voor. Deze dagcrème geeft je huid een goede hydratatie. Hierdoor ziet je huid er direct veel frisser uit! Daarnaast beschermt deze crème de huid tegen factoren van buitenaf. Het vermindert de rimpels in het gezicht.
Nu het gezicht de liefde heeft gekregen die het verdiend, is het tijd voor de huid onder de ogen. Als je vermoeid bent of veel binnen hebt gezeten, zijn je wallen vaak wat dikker en blauwer onder de ogen. INGLOT heeft hiervoor de LAB All-in Eye Cream. Breng deze crème met je ringvinger aan onder het oog. Dit product zocht ervoor dat het onder het oog minder donker wordt, het hydrateert en het vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

Na deze stappen zul je merken dat de huid er wat frisser en zachter uit ziet. Je zou het hierbij kunnen laten. Wil je nog net even wat meer? Volg dan ook onderstaande stappen voor een nog frissere huid:

  • Gebruik de Under Eye Concealer onder de ogen, om net wat meer van de wallen weg te werken.
  • Veel mensen hebben een iets roder ooglid. Dit kan een vermoeide indruk geven. Wil je dit wat zachter maken? Gebruik dan de Eye Make-up Base 01. Breng dit met je ringvinger over je ooglid aan om het op te lichten.
  • Gebruik na de concealer en/of eyeprimer altijd wat poeder om het product op zijn plek te houden de gehele dag. Gebruik hiervoor de HD Loose Powder en een grote poeder penseel.
  • Om wat meer kleur in het gezicht aan te brengen. Nemen we Freedom System Always the Sun Glow Bronzer 701 en brengen dit lichtjes aan net onder de jukbeenderen, een beetje op de neus en langs de haar rand. Hiermee worden je ogen opgelicht, hier gaat dan alle aandacht naartoe.
  • Kam de wenkbrauwen door met onze 14M Brush.
  • Doe de Rich Care Lipstick op de lippen.

Je bent klaar om fris de dag te beginnen! Voor de juiste kleur concealer of poeder kom gerust langs in de winkels. Wij helpen graag met de juiste producten uitzoeken.