Natural Origin Nagellak Pearl: de nieuwe trend

Natural Origin Nagellak Pearl

Pearl nails is momenteel dé trend op nagellak gebied. De trend heeft zich ontwikkeld op de catwalk, social media en is gespot bij meerdere beroemdheden. Pearl nagellak heeft een unieke parelmoerachtige finish wat zorgt dat je nagels er stralend uitzien! De Natural Origin Nagellak is uitgebreid met zes nieuwe kleuren en hebben een pearl-finish. Perfect voor een everyday manicure of juist voor een night-out!

De Natural Origin Nagellak bestaat voor minimaal 77% uit natuurlijke ingrediënten en is volledig veganistisch. Deze nagellak schenkt je nagels niet alleen prachtige kleur en glans, maar behoudt ook de gezondheid van je nagels dankzij de formule die zuurstof doorlaat. Geniet tot wel 7 dagen van een blijvend mooie nagellak dankzij de langhoudende eigenschappen van de Natural Origin Nagellak.

Voor nog langere houdbaarheid van je nagellak, kies je de Natural Origin Base Coat. Deze Base Coat bevat maar liefst 83% natuurlijke ingrediënten en veroorzaakt geen schade aan je nagels. Als je nagels extra verzorging nodig hebben, biedt de Natural Origin Nail Repair Base Coat uitkomst. Deze Base Coat beschermt en herstelt beschadigde nagels effectief. Maak je nagelroutine compleet met de Natural Origin Top Coat en verleng de levensduur van je nagellak tot wel 10 dagen. De Top Coat zorgt niet alleen voor een intense glans, maar voorkomt ook het afbladderen van je nagellak.

De Natural Origin Nagellak Pearl collectie bestaat uit de volgende nagellak kleuren:

  • 046 Ice Pearl
  • 047 Candy Pearl
  • 048 Lilac Pearl
  • 049 Peach Pearl
  • 050 Caramel Pearl
  • 051 Chocolate Pearl