Brows speak louder than words

Wenkbrauwen zijn al jaren hét middelpunt van onze make-up looks. Hoe maak je nou de perfecte wenkbrauw? Houd jij van een natuurlijke wenkbrauw, maar wel perfect in model en gekleurd? Ontdek dan de Brow Shaping Mascara!

Wenkbrauw trends

Er zijn aardig wat trends in wenkbrauwen voorbijgekomen. Van dunne tot dikke wenkbrauwen en van getekend tot naturel. Tegenwoordig kan je jouw eigen dikte of vorm aanhouden zonder dat je een echte trend moet volgen. We zijn wel zelf erg kritisch op onze wenkbrauwen. Deze moeten het liefst identiek zijn aan elkaar en alle haartjes moeten in de juiste richting staan. Gelukkig kan je met make-up gemakkelijk je wenkbrauwen in de juiste vorm krijgen en de perfecte wenkbrauw creëren.

Snel & eenvoudig in model

Bij INGLOT hebben we een ruim assortiment aan make-up voor de wenkbrauwen. Heb jij in de ochtend vaak haast, omdat je voor de kinderen moet zorgen en/of naar werk gaat? Dan heb je geen tijd om je wenkbrauwen uitgebreid te doen. Om je wenkbrauwen snel en eenvoudig in model te brengen, hebben wij de oplossing: de Brow Shaping MascaraINGLOT Brow Shaping Mascara aanbrengen

Met de 100% Vegan Brow Shaping Mascara creëer je een snelle en natuurlijke wenkbrauw. Je hoeft het maar heel iets aan te zetten om direct verschil te zien. De wenkbrauwmascara geeft ook iets kleur af aan je wenkbrauw. Borstel door je wenkbrauwharen heen en kam ze in model. Op deze manier krijg je een natuurlijk ogende wenkbrauw.

Wil je net iets meer of wil jouw wenkbrauwen iets strakker? Dat kan ook! Door het puntje van de borstel te gebruiken, kan je de basislijnen strakker maken. Daarnaast kan je daarmee de wenkbrauw opvullen als je een gaatje in de wenkbrauw hebt.

Voordeel wenkbrauwmascara

Een wenkbrauwmascara heeft als voordeel dat het de haren fixeert. De Brow Shaping Mascara doet dus eigenlijk hetzelfde als een haarlak voor je haar. Je gebruikt het natuurlijk anders en ook het product is totaal anders, maar het effect is hetzelfde. De haren kam je in de juiste richting en dankzij de wenkbrauwmascara blijft dit zo de gedurende dag zitten. Hiermee ben je gelijk af van die eigenwijze haren die alle kanten op staan!

Combineren met andere wenkbrauwmake-up

Je kan de wenkbrauwmascara combineren met andere items. Gebruik bijvoorbeeld een potlood om te wenkbrauw volledig bij te tekenen en in te kleuren. Je gebruikt vervolgens de Brow Shaping Mascara om de haren te fixeren.

Je wenkbrauwen zijn binnen twee minuten iets gekleurd én ze zitten perfect in model!

Shop!