Ogen zeggen meer dan woorden

Iedereen op 1,5 meter afstand, in de winkels je handen desinfecteren en natuurlijk de mondkapjes. Het is allemaal erg wennen. Met een mondkapje op krijg je een totaal ander beeld van iemand. Het wordt veel belangrijker dat je jouw ogen laat stralen!

Benadruk je ogen

Je ziet met een mondkapje op alleen de ogen van iemand, omdat het mondkapje de helft van het gezicht bedekt. Je ogen zijn hierdoor je gezichtsuitdrukking geworden. Niemand ziet dat je lacht of iemand een vriendelijke glimlach geeft.  Lachen met je ogen, oftewel ‘smizing’ is het meest eerlijke soort lachen.

Hoe laat je jouw ogen het meest stralen? Om je daarbij te helpen, laten we je zien welke kleuren je het beste kunt gebruiken. Met deze kleuren versterk je de kleur van je ogen. Hierdoor wordt je uitstraling krachtiger en krijg je vanzelf een sprankeling in je ogen. Probeer het uit!

Kleuren oogschaduw bij de kleur van je ogen

Een mooie ooglook creëer je met deze passende oogkleuren:

Bruine ogen: gebruik koele en kleurrijke kleuren zoals roze, paars, groen, blauw en geel.

Blauwe ogen: gebruik aardse tinten zoals bruin en rood. Je kunt met blauwe ogen ook kiezen voor oranje/bruine kleuren en paarse tinten.

Groene ogen: gebruik paarse en bruintinten om je ogen het mooist uit te laten komen.

Je hoeft natuurlijk niet direct heel extreem uit te pakken. Je kunt ook een subtiele eyeliner aanbrengen of misschien wel een bruine of blauwe mascara op doen. Dit doet al super veel voor de kleur van je ogen en een verleidelijke oogopslag.

Bekijk onze verschillende looks en laat je inspireren.

Ooglooks

Get your smize on!