Cream blush guide

Onmisbaar in je make-up routine is een mooie blush! Je kunt hiervoor een traditionele poeder blush gebruiken, maar heb je al eens een cream blush geprobeerd?

Een cream blush heeft een romige structuur en smelt makkelijk samen met de huid. Hierdoor creëer je een natuurlijk effect en ziet jouw make-up er stralend uit! Je kunt de blush zo heftig maken als je zelf wil: breng eerst een klein beetje aan en bouw op tot je het gewenste effect bereikt hebt. Cream blush is daarnaast multifunctioneel: gebruik op je wangen, ogen en lippen!

INGLOT heeft verschillende soorten cream blush. Heel makkelijk in gebruik is bijvoorbeeld onze Sunlight Stick Blush. Deze stick blush heeft een creamy formule en is gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Door de handige verpakking neem je deze gemakkelijk mee!

Vrij nieuw in ons assortiment is de Freedom System Cream Blush. Deze mooie blush breng je het beste aan met een kwast of je vingers en oogt heel natuurlijk. Je kunt de blush in een palette naar keuze doen. Wil je alleen de blush? Doe deze dan in een Freedom System Blush Palette. Wil je een cream blush, cream highlighter en cream bronzer in 1 palette hebben? Ga dan voor het Freedom System Flexi Eco Palette! Ons Freedom System is vriendelijk voor je portemonnee en het milieu: je vervangt eenvoudig de producten zodra deze op zijn of je een andere kleur wilt!

Wil je een vloeibare blush? Kies dan voor de Liquid Face Blush. Deze mooie blush zit verpakt in een glazen flesje met pompje en is hierdoor heel gebruiksvriendelijk. Doe een klein beetje op je vingertop en dep in de huid voor een mooi, natuurlijk effect!

Cream blushes zijn er in verschillende kleuren en afhankelijk van jouw huidskleur en voorkeur kun je kiezen voor roze, peach of mauve tinten.