Creatief met eyeliner gel

Met eyeliner kun je een hele andere oogopslag creëren. Wil je jouw ogen bijvoorbeeld groter laten lijken? Dit effect kun je bereiken door eyeliner te gebruiken! Eyeliner maakt je ooglook helemaal af en kun je alle kanten mee op. De meest gebruikte eyeliner is een klassieke zwarte eyeliner, maar je kunt ook eens voor een andere look gaan en kiezen voor een leuk kleurtje. Met onze Eyeliner Gel Mini’s kun je creatief aan de slag gaan en de mooiste kleurrijke looks maken!

De Eyeliner Gel Mini’s bevatten dezelfde formule als onze bestselling AMC Eyeliner Gel: een geliefde eyeliner wereldwijd! De formule is hoog gepigmenteerd, waterproof, makkelijk aan te brengen en blijft de hele dag mooi zitten. De Eyeliner Gel Mini droogt egaal op binnen 60 seconden en is verkrijgbaar in 8 prachtige pastelkleuren:
- Electric Green
- Yellow Flow
- Mandarin Crush
- Millennial Pink
- Violet Vibe
- Call Me Peri
- Feeling Blue
- Cool Mint 


Maar hoe gebruik je de eyeliner gel? Om deze aan te brengen, heb je een plat afgesneden, dun kwastje nodig. Bijvoorbeeld de Makeup Brush 17TL is hier heel goed geschikt voor. Dip het kwastje in de gel en trek een strakke lijn op je ooglid. Creëer bijvoorbeeld een mooie winged eyeliner door aan de binnenkant van je oog met een dun lijntje te beginnen en deze aan het uiteinde dikker te maken. Een eyeliner gel vereist wat oefening en een vaste hand, maar zodra je het onder de knie hebt zul je nooit meer anders willen!

Geef je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste kleurrijke looks met deze eyeliner gel. Ga je voor een klassieke eyeliner met kleurrijke twist of bijvoorbeeld een eyeliner in een kleurrijk patroon? The choice is yours!

Tip: Wil je jouw eyeliner nog intenser en waterproof maken? Of is je product een beetje uitgedroogd na verloop van tijd? Een druppeltje Duraline is dan jouw lifesaver!