Get your lips summer ready!

Tijdens de zomer wil je jouw lippen goed hydrateren en verzorgen maar ze moeten er natuurlijk ook mooi uit zien! Welke lip producten zijn het best geschikt om tijdens de zomermaanden te gebruiken? Kies jij voor een lipstick, lipgloss of lipbalm?

Go With Glow
Perfect om je zomerse, glowy make-up look mee af te maken: De Go With Glow Lipgloss. Deze semi-transparante lipgloss is hydraterend en verzorgend en geeft je lippen een mooie subtiele kleur. Doordat o.a. shea butter, macadamia olie en vitamine E zijn toegevoegd, worden jouw lippen lekker gehydrateerd en verzorgd. De lipgloss heeft een fijne, niet plakkerige, structuur en heerlijke geur. De Go With Glow Lipgloss is verkrijgbaar in 4 mooie tinten: Nude, Coral, Pink & Cherry. Deze structuur voelt zo fijn, dat je het de hele dag wil aanbrengen. Your lips will thank you!

Rich Care Lipstick
Heerlijk om je lippen gedurende de dag mee te verzorgen en hydrateren: de Rich Care Lipstick. Deze transparante lippenbalsem heeft een subtiel kleurtje en voelt heerlijk zacht op de lippen aan. En al helemaal perfect voor tijdens je vakantie is de Rich Care Lipstick 03, omdat deze SPF 30 bevat! Hiermee bescherm je jouw lippen dan ook nog eens tegen zonschade en huidveroudering.

Kiss Catcher
De perfecte everyday lipstick: De Kiss Catcher Lipstick. De creamy formule geeft je lippen een mooie kleur terwijl deze ook verzorgd en gehydrateerd worden. Gemakkelijk aan te brengen en blijft lang mooi zitten. Dankzij de verzorgende ingrediënten zoals tsubaki-olie, sheaboter, jojoba-olie, macadamia-olie, vitamine E en natuurlijke peptiden beschermt de Kiss Catcher Lipstick de lippen tegen vochtverlies en externe factoren, waardoor ze stevig en soepel blijven. Beschikbaar in 12 prachtige kleuren.

Tip: Omlijn je lippen eerst met de Soft Precision Lipliner. Deze lipliner is beschikbaar in 10 mooie tinten die perfect bij de Kiss Catcher Lipstick passen. De lipliner heeft een romige textuur en is gemakkelijk aan te brengen. Kleuradvies nodig? Stuur ons een berichtje op de live chat en we helpen je graag! 

High Gloss Lip Oil
Een heerlijke glanzende lip olie die ervoor zorgt dat je lippen gehydrateerd en soepel blijven. De lip olie is verrijkt met o.a alpine appel zaad olie, kers palmpitolie, abrikozenpitolie, arganolie, jojoba olie, sheaboter en vitamine E. De High Gloss Lip Oil laat een prachtige glans achter op de lippen zonder plakkerig aan te voelen.