Make-up kwastenset

Make-up kwastenset

Een belangrijke tool om je make-up mee aan te brengen is natuurlijk een make-up kwast. Maar de keuze is reuze en wat heb je allemaal eigenlijk echt nodig? Dit verschilt natuurlijk per persoon en is afhankelijk van welke make-up je allemaal op dagelijkse basis gebruikt. Maar alle essentiële make-up kwasten vind je in onze nieuwe Brush Tube Makeup Set Green, een make-up kwasten set die perfect is voor dagelijks gebruik!

Deze make-up kwastenset bestaat uit 6 kwasten, allemaal gemaakt van superzachte synthetische haren. Het handvat van de kwasten bestaat uit een combinatie van houtkleur en een mosgroene metallic kleur, waardoor de kwasten er ook nog eens super mooi uit zien! De make-up kwasten zitten in een mosgroene tube, die je kunt gebruiken als bakje om op je make-up tafel te zetten of om de kwasten in op te bergen en mee te nemen. Super handig! 

Alle essentiële kwasten zitten in deze make-up kwastenset. Hiermee kun je dus een complete make-up routine aanbrengen! We lichten de kwasten voor je toe:

  1. Een grote, afgesneden borstel die je perfect kunt gebruiken voor poeder, blush of bronzer. Ook goed om te gebruiken op grotere delen van het lichaam zoals de nek en het decolleté.
  2. Een afgeronde borstel die perfect is voor foundation, cream bronzer of blush. Hier kun je deze producten namelijk super nauwkeurig mee aanbrengen.
  3. Een afgeronde borstel die perfect is voor het aanbrengen van blush, highlighter, poeder en bronzer. Ook geschikt om te gebruiken bij creamy producten.
  4. Fluffy oogschaduwkwast die perfect is voor het aanbrengen van oogschaduw of concealer. Ook een hele geschikte kwast voor het blenden van oogschaduws. 
  5. Platte oogschaduwkwast, perfect voor het nauwkeurig aanbrengen van oogschaduws, zowel poeder als pigmenten.
  6. Dubbelzijdige borstel met aan de ene kant een plat kwastje die perfect is om eyeliner of wenkbrauwgel mee aan te brengen en aan de andere kant een borsteltje om je wenkbrauwen mee door te kammen of bijvoorbeeld onze Soap Brow mee aan te brengen.

Ben je dus op zoek naar een make-up kwastenset voor je gehele make-up routine? Dan is deze set perfect!