Gelamineerde wenkbrauwen: zo creëer je deze zelf!

We zijn al een paar jaar fan van fluffy wenkbrauwen, maar helaas is niet iedereen gezegend met natuurlijk volle wenkbrauwen. Gelukkig zijn er heel wat make-up producten die je hierbij kunnen helpen! Dé manier om volle wenkbrauwen te krijgen is door het effect van gelamineerde wenkbrauwen. Bij gelamineerde wenkbrauwen worden de haartjes omhoog gekamd en op die manier vastgezet. Hierdoor zien je wenkbrauwen er vol en fluffy uit en ze blijven de hele dag mooi in model zitten.

Hoe creëer je gelamineerde wenkbrauwen?
Je kunt naar een salon gaan om je wenkbrauwen te laten lamineren (dit effect is dan meestal zo’n 4-6 weken zichtbaar), maar je kunt het ook gewoon zelf thuis doen met make-up! Neem bijvoorbeeld onze Soap Brow: Deze transparante wenkbrauwgel zal je wenkbrauwharen de hele dag op hun plek houden. De gel-achtige formule is super sterk en maakt het gemakkelijk om je wenkbrauwharen mee te modelleren en shapen. Extra pluspuntje: de Soap Brow heeft een heerlijke geur, wat het aanbrengen nog aangenamer maakt! De Soap Brow hoeft niet gemengd te worden met water zoals bij veel andere brow soaps wel het geval is. Het is een hele krachtige formule: je hebt maar een heel klein beetje nodig om je wenkbrauwen perfect in model te brengen en te houden.

Ga met je borsteltje door de Soap Brow heen en pak een klein beetje product op. Daarna kam je de wenkbrauwgel door je wenkbrauwen heen. Om het effect van gelamineerde wenkbrauwen te krijgen, kam je alle wenkbrauwharen eerst omhoog en ga je daarna met de achterkant van het borsteltje langs de bovenkant van de haren om toch een strakke lijn te krijgen. Als je gaat voor de echte fluffy look, kam dan eerst het product tegen de haarrichting in en daarna omhoog. Zodra de haren naar wens gemodelleerd zijn, ben je good to go!

 Heb je na het lamineren van je wenkbrauwen nog wat extra opvulling nodig? Gebruik dan een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder om de wenkbrauw op te vullen.