Een moeder-dochter make-up workshop

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder of juist voor je dochter? Hoe leuk is het om samen een uitje te doen zoals een workshop? Het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen!

Tijdens de make-up workshop leer je stap voor stap hoe je jouw make-up het beste aan kunt brengen om al je goeie punten naar voren te laten komen. We kijken naar je gezichtsvorm en wensen qua make-up en stellen zo samen een look samen. Je krijgt allerlei tips & tricks van onze make-up artist om je make-up zo mooi mogelijk aan te brengen. Zo kunnen we een liftende ooglook laten zien of juist de beste technieken voor een hooded eye. Misschien wil je specifieke dingen graag leren, zoals bijvoorbeeld het shapen van jouw gezicht. Ook dit kunnen we dan natuurlijk met je doornemen! Alles kan aan bod komen naar aanleiding van jouw vragen en dit leggen we stap voor stap uit. Zo weet jij na deze make-up workshop thuis precies hoe je jouw goede punten het beste naar voren kan laten komen.

Tijdens de make-up workshop maak je gebruik van alle INGLOT producten en leer je welke producten het beste bij jou passen. Je krijgt 15% korting op alle producten als je deze aanschaft tijdens de workshop. Zo kun je thuis meteen aan de slag met alles wat je tijdens de workshop geleerd hebt!

De make-up workshop is te boeken in onze winkels in Utrecht (Hoog Catherijne) en Veenendaal (Centrum), beide goed te bereiken met zowel OV als de auto. Super leuk om te combineren met een lekkere lunch, een dagje shoppen of een etentje samen. Het perfecte uitje voor moeder en dochter!

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een groep vriendinnen, collega's of familie? Of organiseer je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Bekijk dan onze make-up workshops voor groepen!