It's spooky season: jouw Halloween make-up look

It’s spooky season: Halloween! In de Verenigde Staten is dit al jaren een hele happening maar ook in Nederland en België doen we hier steeds meer aan mee. Heb jij al een Halloween feestje op de planning staan? Jouw Halloween make-up look moet dan natuurlijk matchen bij je outfit! Of je nu gaat voor een angstaanjagende of betoverende look, bij INGLOT hebben we alles in huis om jouw Halloween look compleet te maken!

Look 1: Toverfee
Ga jij voor een betoverend personage zoals een toverfee? Pak de glitters er maar bij! Gebruik onze AMC Pure Pigment Eyeshadow om je make-up look die mooie sparkle te geven. In combinatie met Duraline maak je een glanzende eyeliner voor je ooglook. Maak je ooglook helemaal knallend door er gekleurde nepwimpers aan toe te voegen en je bent good to go!

Look 2: Skelet
Kies je dit jaar voor een wat griezeligere look waarbij je lijnen op je gezicht moet tekenen zoals bij een skelet? Onze AMC Eyeliner Gel is all you need! Deze eyeliner is super goed gepigmenteerd, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en blijft echt perfect zitten. Zeker met een druppeltje Duraline gaat je make-up echt nergens heen.

Look 3: Clown
Een echte klassieker is de clown. Je hebt geen uitgebreide schmink nodig om een clownslook te maken: pak een rode lipstick en een zwarte eyeliner en je komt al een heel eind! De AMC Eyeliner Gel en HD Lip Tint Matte zijn hier het perfecte duo voor.

Look 4: Vampier
Altijd goed: een bloederige Halloweenlook! Ook deze look is simpel te maken met make-up. Gebruik bijvoorbeeld een zwart Kohlpotlood en omlijn je lippen hiermee. Vul de lippen op met een goede rode lipstick, zoals de HD Lip Tint Matte. Doe aan 1 kant van je lippen wat lipstick voor een bloederig effect. Gebruik een rode oogschaduw voor je ogen om je look helemaal af te maken!

Shop hier onze complete collectie voor jouw Halloween make-up.