Zuurstofdoorlatende nagellak: wat is het precies?

Wat is zuurstofdoorlatende nagellak precies? Nagellak sluit normaal de nagel af, waardoor hier geen zuurstof meer doorheen kan komen. Hierdoor kunnen de nagels niet meer ademen en gaat de conditie van je nagels achteruit. Een zuurstofdoorlatende nagellak laat (op microscopisch niveau) zuurstof door, waardoor je nagels in goede conditie blijven! Ook als je beschadigde nagels hebt, kun je het beste gebruik maken van een zuurstofdoorlatende nagellak.

Heb je bijvoorbeeld een kalknagel of een schimmelnagel en gebruik je hier een speciale behandeling voor? Je kunt dan geen gebruik maken van gewone nagellak, maar vaak (afhankelijk van de behandeling die je hiervoor gebruikt) wel van zuurstofdoorlatende nagellak.

De INGLOT O2M Nagellak is een zuurstofdoorlatende nagellak. Daarnaast is deze nagellak ook waterdoorlatend. Dit betekent dat er (op microscopisch niveau) water door de nagellak heen kan komen. Dit is uniek! O2M nagellak is ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt, maar is ook fijn aan te brengen, droogt snel en beschikbaar in heel veel fashionable kleuren! Om nog langer van de mooie O2M nagellak te genieten gebruik je eerst een Base Coat en sluit je af met een Top Coat uit de O2M collectie.

Mede door de zuurstof- en waterdoorlatende eigenschappen is de O2M Nagellak ook officieel Halal gecertificeerd. Omdat de nagellak zuurstof- en waterdoorlatend is, is deze geschikt voor tijdens de wassing. Verder voldoet de productie van de O2M Nagellak aan alle islamitische wetgeving. Wij produceren alles in onze eigen fabriek in Polen, om de kwaliteit en certificeringen te kunnen waarborgen. Voor een compleet overzicht van al onze Halal producten kijk je hier.

Geen van onze nagellakken bevatten toluene, formaldehyde, DBP of camphor, waardoor je nagels niet verkleuren. Verder zijn geen van onze producten op dieren getest. Een groot deel van ons assortiment is vegan, deze producten en componenten van producten bevatten dus geen dierlijke ingrediënten. INGLOT loves animals!