Eyebrows on Fleek

Eyebrows speak louder than words: wenkbrauwen zijn enorm belangrijk voor je gezichtsexpressie! Ze komen in allerlei vormen en maten en zijn bij iedereen anders. Door de jaren heen veranderen de wenkbrauwtrends: in de jaren 90 was het hip om super dunne wenkbrauwen te hebben terwijl we anno 2022 juist helemaal fan zijn van bushy brows. En of je van jezelf nu volle wenkbrauwen hebt of juist niet: producten om je wenkbrauwen nog mooier mee te maken zijn onmisbaar in je make-up routine! Maar welke producten moet je gebruiken om jouw gewenste effect te bereiken? We geven je wat tips!

Opvullen
Kunnen jouw wenkbrauwen wel wat extra opvulling gebruiken? Kies dan voor een wenkbrauwproduct om je wenkbrauwen mee op te vullen of voller mee te maken. Je kunt kiezen voor een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel, afhankelijk van welk effect je wilt bereiken. Wil je een natuurlijk effect waarmee je wenkbrauwhaartjes nabootst? Kies dan voor een wenkbrauwpotlood. Hoe dunner de punt, hoe natuurlijker je de haartjes na kunt tekenen. Kies bijvoorbeeld voor het So Fine Wenkbrauwpotlood, een wenkbrauwpotlood met uitdraaibare dunne punt waar je jouw wenkbrauwen heel precies mee kan bijtekenen. Wil je liever wat meer opvulling? Dan is een wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel perfect: kies bijvoorbeeld de Freedom System Brow Powder of AMC Brow Liner Gel.

Shape it!
Hou je wenkbrauwhaartjes de hele dag in shape door een wenkbrauwgel of wenkbrauw mascara te gebruiken. Als je van jezelf al volle wenkbrauwen hebt dan is opvullen niet nodig, maar is het wel mooi om je wenkbrauwen in model te houden. Voor een subtiel effect kies je voor een wenkbrauwgel: bijvoorbeeld onze Brow Shaping Gel, een transparante wenkbrauwgel om je haren mee te shapen. Wil je jouw haartjes ook wat kleur geven? Ga dan voor de Brow Shaping Mascara. Als je meegaat met de laatste trends op make-up gebied dan ken je de ''soap brow'' natuurlijk wel: met een wat plakkerige, zeepachtige substantie kun je jouw wenkbrauwharen omhoog kammen voor een ‘bushy’ effect. Je krijgt hierdoor volle, weelderige wenkbrauwen die de hele dag in vorm blijven. Kies dan voor de Soap Brow. Deze super sterke gel-achtige formule houdt je wenkbrauwharen de hele dag strak omhoog waardoor je het effect van een wenkbrauw laminatie krijgt.