Sunkissed skin in a bottle

Dat de zon schadelijk is voor je huid, weten we inmiddels allemaal wel. Dit resulteert namelijk in huidveroudering: iets dat we allemaal het liefst tegen willen gaan. Maar het is wel fijn om het hele jaar door een mooie gebronsde huid te hebben, toch? Een veilige manier om dit te bereiken is door het gebruik van tanning drops of een vloeibare bronzer. Tanning of bronzing drops hebben een zelfbruinend effect en zorgen dus voor die sunkissed skin zonder zonneschade! Een vloeibare bronzer werkt meer zoals een foundation: hiermee kun je tijdelijk een gebronsd kleurtje op je huid aanbrengen en egaliseer je jouw huid ook meteen. 

Zelfbruiner vs. bronzer
Waar je voor kiest hangt af van het effect dat je wil bereiken. Wil je meerdere dagen een gebruinde huid hebben en de intensiteit hiervan zelf kunnen bepalen aan de hand van hoeveel en hoe vaak je het aanbrengt? Kies dan voor tanning drops. Wil je tijdelijk een egalere en gebruindere huid hebben met misschien wel wat extra glans? Kies dan voor een vloeibare bronzer.

Tanning drops
Tanning of bronzing drops bevatten een zelfbruinende formule waarmee je snel en gemakkelijk een gebronsde huid krijgt. Je kunt de intensiteit zelf bepalen aan de hand van hoeveel en hoevaak je de druppels aanbrengt. Tanning drops zijn zowel op gezicht als lichaam te gebruiken en het resultaat blijft een paar dagen zitten. Wij hebben nu de Let’s Get Tan Bronzing Drops: een heerlijke lichte formule die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Hoe gebruik je deze bronzing drops? Hydrateer je huid met een dagcrème of bodylotion en breng 2-3 druppels aan op het gewenste gebied, bijvoorbeeld je gezicht. Je kunt dit het beste ‘s avonds doen voor je gaat slapen. De volgende ochtend wordt je wakker met een sunkissed skin! Vind je het resultaat nog niet intens genoeg? Dan kun je de volgende keer 4-6 druppels gebruiken. Vind je het resultaat juist te intens? Meng de druppels dan met een dagcrème en breng die aan voor een wat subtieler effect. 

Bronzer
Heb je een feestje en wil je dat je huid er flawless uit ziet? Kies voor een vloeibare bronzer! Hiermee egaliseer je de huid, geef je deze een gebronsde kleur en eventueel wat extra glow. Onze AMC Face and Body Bronzer heeft een licht dekkende formule die gemakkelijk af te wassen is met zeep maar niet afgeeft of gaat vlekken - uniek voor een vloeibare bronzer! Je hoeft niet bang te zijn om te gaan zweten, want de bronzer gaat nergens heen tot je deze er zelf weer af wilt wassen met zeep. Wil je wat extra glow aan je huid toevoegen? Kies dan voor nummer 91, 94 of 95: deze bevatten kleine shimmers voor een subtiele glow.