Fall with me: de nieuwe herfstcollectie

Fall is here! Tijd om je make-up collectie te updaten? Bekijk dan snel onze nieuwe herfstcollectie!

De Fall with me collectie bestaat uit lipsticks, oogschaduws en oogpotloden in mooie kleuren die perfect bij dit seizoen passen. Helemaal volgends te laatste trends en zo kun je jouw make-up look dus laten matchen bij jouw kleding deze herfst!

Freedom System Oogschaduw Matte
Blauw en groen zijn helemaal trendy dit seizoen en dat zien we behalve in de mode ook terug in de make-up! We hebben 6 nieuwe prachtige kleuren van de Freedom System Oogschaduw gelanceerd: mooie bruin, nude, groen en blauw tinten.

Kiss Catcher Lipstick
Een heerlijke verzorgende lipstick die je lippen een mooie kleur geeft: De Kiss Catcher is een echte favoriet! De collectie is nu uitgebreid met 6 nieuwe kleuren. Voor ieder wel wat passends te vinden: van mooie nudetinten tot een knallende rode lipstick.

HD Lip Tint Matte
Een ultra-matte lipstick die perfect blijft zitten? De HD Lip Tint Matte is dan jouw lifesaver! We hebben de collectie uitgebreid met net die 6 kleuren die nog misten, variërend van neutrale nude kleuren tot de perfecte rode kleur.

Outline Eye Pencil
Een nieuw, groot potlood met creamy textuur die zowel als oogpotlood, oogschaduw & eyeliner gebruikt kan worden: meet het Outline Eye Pencil! Het Outline Eye Pencil heeft een creamy textuur, hoge pigmentatie en longlasting effect. Het is een multifunctioneel oogpotlood die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Allereerst kun je deze in de waterlijn gebruiken als oogpotlood. Maar het Outline Eye Pencil is ook perfect om te gebruiken als eyeliner, om een subtiel lijntje mee boven je oog te maken. Ook kun je deze ook op het gehele ooglid gebruiken zodat je een mooie oogschaduw of oogschaduwbasis hebt!