Make-up workshop: een leuk uitje met vriendinnen!

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen, collega’s of familie? Of organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een leuke activiteit om met zijn allen te doen? Een make-up workshop is een leuk (en leerzaam) uitje!

Bij INGLOT organiseren we make-up workshops voor groepen vanaf 5 personen. We hebben een Make-up Studio in het centrum van Veenendaal waar we deze groepsworkshops geven. Makkelijk te bereiken met zowel auto als OV en leuk om te combineren met winkelen of een hapje eten! Groepsworkshop op locatie aanvragen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!   

Tijdens de make-up workshop voor groepen krijg je tips & tricks van onze make-up artist en leer je hoe je jouw make-up het beste aan kunt brengen. Je leert al onze make-up producten kennen en hoe je deze het mooiste aan kunt brengen. Na de workshop ben je volledig opgemaakt en dus klaar voor een gezellig etentje of feestje met zijn allen!

Heb je specifieke vragen over je make-up routine of het aanbrengen van make-up? Tijdens de make-up workshop kun je dit natuurlijk vragen! Alles kan aan bod komen naar aanleiding van jullie vragen en we leggen alles stap voor stap uit. Zo weet jij na de make-up workshop precies hoe je jouw goede punten het beste naar voren kan laten komen.

Wil je alleen of samen met 1 of 2 vriendinnen een make-up workshop volgen? Bekijk dan de Make-up Masterclass!