Update je make-up collectie met cream blush, bronzer & highlighter!

Helemaal trendy op dit moment op het gebied van make-up zijn cream producten. Dit zijn meestal cream bronzers, cream blushes en cream highlighters die in plaats van een poederstructuur dus een crème structuur hebben. Deze breng je na je foundation en voor het afpoederen aan en smelten mooi samen met de huid. Perfect om je gezicht op een natuurlijke manier te contouren en je mooiste punten goed naar voren te laten komen!

Bij INGLOT hebben we cream producten voor in het Freedom System. Kies je palette naar keuze en voeg hier je favoriete producten aan toe! De creamy collectie bestaat uit de volgende producten:

Cream Bronzer
Je gezicht op een hele subtiele en natuurlijke manier contouren? Kies dan voor een Cream Bronzer! We hebben 3 verschillende tinten Cream Bronzer beschikbaar. Deze Cream Bronzer is makkelijk aan te brengen, goed op te bouwen qua intensiteit en blend mooi uit zodat je geen vlekkerig effect krijgt.

Cream Blush
Wil jij op een natuurlijke manier een gezonde blos aan je gezicht toevoegen? Dit kan perfect met de Cream Blush! Onze Cream Blush heeft een velvet finish en is beschikbaar in 3 prachtige kleuren. De blush highlight je natuurlijke kleur en geeft je make-up look net wat extra! En nog een leuke tip van ons: je kunt de Cream Blush ook heel goed op je lippen of oogleden aanbrengen.

Cream Highlighter
Get that glow! Op zoek naar een highlighter om een natuurlijke glow aan je make-up toe te voegen? De Cream Highlighter is hier heel goed voor geschikt. De highlighter smelt mooi samen met de huid en heeft een heel natuurlijk effect. Met verzorgende & hydraterende ingrediënten zoals shea butter!

Je kunt de cream producten met je vingers, een make-up spons of een make-up kwast aanbrengen. Indien je kiest voor een make-up kwast dan is de Make-up Brush 202 een hele multifunctionele kwast die je hier goed voor kunt gebruiken!

Op zoek naar een geschikt palette om alle cream producten in te doen? Ons Freedom System Flexi Eco Palette is een flexibel palette waar precies een Cream Bronzer, Cream Blush en Cream Highlighter in passen!