Inspiratie voor je kerst make-up

Het is bijna weer zover: de feestdagen komen eraan! Ben jij al druk met het aankopen van je kerstcadeaus en uitzoeken van outfits voor het kerstdiner? Vergeet ook zeker je make-up look niet! Bij INGLOT hebben we de mooiste make-up producten om je te helpen een prachtige kerst make-up look te maken.

Let’s shine
Wat is een feestelijke gelegenheid zonder glitters? Precies: jouw musthave voor de feestdagen is glitterende make-up. Maak je ooglook bijvoorbeeld af met een prachtig glitterend pigment zoals onze AMC Pure Pigment Eyeshadow. In combinatie met Duraline maak je hier een mooie, intense oogschaduw van. Ook mooi om bij een partylook te gebruiken zijn onze nieuwe Outline Eye Pencils: een multifuntioneel oogpotlood die in de waterlijn te gebruiken is, als eyeliner of als oogschaduw. De kleuren 91 t/m 94 bevatten een mooie sparkle!

Perfect base
Een mooie, natuurlijke basis creëeren? Kies voor cream contour! Met een cream blush, bronzer en highlighter kun je jouw gezicht op een natuurlijke manier contouren. De producten smelten samen met je huid en geven je een mooie glow! En om ervoor te zorgen dat de producten de hele dag door blijven zitten, gebruik je de Makeup Fixer als je make-up er helemaal op zit!

Lips to kiss
Maak jouw make-up look af met een mooie lipstick, zoals onze Kiss Catcher Lipstick. Deze verzorgende lipstick is verkrijgbaar in 18 kleuren, van natuurlijk nude tot aan knallend rood. De Kiss Catcher zorgt ervoor dat jouw lippen mooi & gehydrateerd de feestdagen door komen en maakt jouw kerst make-up look echt helemaal af! Ga jij liever voor een gloss? Kies dan voor de Me Like Voluminizing Lipgloss, die je lippen wat meer volume en een mooie glans geeft!

It’s all about the brows
Wil je dat jouw wenkbrauwen perfect in model blijven zitten en een gelamineerd effect hebben? Dan is onze Soap Brow echt jouw lifesaver! Deze transparante wenkbrauwgel kam je door je wenkbrauwen heen en hiermee zet je de haren echt helemaal vast. Maak af met een wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood and you’re good to go!

Red nails
Wat ook echt niet mag ontbreken in jouw kerst make-up look is natuurlijk een mooi rood nagellakje! Onze O2M Zuurstofdoorlatende Nagellak is een echte bestseller en dat is niet voor niks: deze nagellak is makkelijk aan te brengen, long lasting & officieel halal en vegan gecertificeerd.