Kerstcadeau inspiratie voor make-up liefhebbers

Ben je al druk met kerstcadeaus kopen en ben je op zoek naar wat inspiratie? We got you! Bij INGLOT koop je de mooiste kerstcadeaus voor beauty liefhebbers! Make-up is natuurlijk heel persoonlijk en lastig voor iemand anders uit te kiezen, maar we hebben ook producten die geliefd zijn door iedereen! 

Skincare
Een perfect cadeau voor elke vrouw: skincare! Onze LAB lijn bevat alles wat je nodig hebt om je huid in de beste conditie te houden. Eerst een keer wat producten uitproberen? Dan is de LAB Travelsize set ideaal!

Make-up koffer
Voor echte beauty lovers is dit het ultieme cadeau: onze Make-up Koffers. Naast dat ze er prachtig uit zien zijn ze ook nog eens heel functioneel. De make-up koffer heeft uitschuifbare laden en een compact formaat, dus is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Make-up sets
Onze kerstcollectie bevat prachtige make-up sets in mooie verpakking, perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen! Ga bijvoorbeeld voor de Enjoy Little Things Oog Make-up Set of de Oog- & Lip Make-up Set

Make-up workshop
Hoe leuk is het om een uitje als kerstcadeau te geven? Je kunt aan bijvoorbeeld je moeder of zus een make-up workshop cadeau geven om vervolgens samen bij ons te volgen. We bieden verschillende make-up workshops aan waarbij je alle tips & tricks op make-up gebied krijgt. Tijdens de workshop krijg je ook nog eens €60 shoptegoed om meteen je favoriete producten aan te schaffen!

Cadeaubon
Wil je iemand zelf iets uit laten kiezen? Geef dan een cadeaubon als kerstcadeau! Hiermee kan diegene zelf wat leuks in onze winkel uitzoeken.