Outline Eye Pencil: een multifunctioneel oogpotlood

Nieuw! Een groot oogpotlood met creamy textuur die zowel als oogpotlood, oogschaduw & eyeliner gebruikt kan worden: maak kennis met het Outline Eye Pencil!

Dit oogpotlood heeft een creamy textuur en is hierdoor multifunctioneel in gebruik. De pigmentatie is hoog en het oogpotlood blijft de hele dag mooi zitten. Je kunt het Outline Eye Pencil op verschillende manieren gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld in de waterlijn als een klassiek oogpotlood. Het Outline Eye Pencil kan ook perfect gebruikt worden als eyeliner! Je kunt er alle kanten mee op: van dun lijntje boven je oog tot een mooie kleurrijke winged eyeliner. Of kleur je gehele ooglid ermee in en je hebt een prachtige oogschaduw!

Dit oogpotlood is gemakkelijk aan te brengen en goed uit te blenden voor als je deze bijvoorbeeld in een smokey eye wilt gebruiken. Verder zit er een ingebouwde puntenslijper in zodat je altijd een perfecte punt hebt om mee te werken!

Het Outline Eye Pencil is verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren: een zwarte, groene en blauwe kleur die goed te gebruiken zijn bij je alledaagse of creatieve make-up look. Verder bestaat de collectie uit 4 glanzende kleuren: zilver, bruin, goud en champagne. Deze zijn perfect om te gebruiken in een glam make-up look voor bijvoorbeeld tijdens de feestdagen! Verder kun je de lichte kleuren uit de collectie heel goed gebruiken om je ogen op te laten lichten. Breng het oogpotlood aan in de waterlijn, hiermee creëer je een open blik. De donkere kleuren zijn heel goed te gebruiken in een smokey eye!

Combineer het Outline Eye Pencil met een primer zodat deze de hele dag door perfect blijft zitten. Kies bijvoorbeeld voor de Eye Makeup Base. Voor een feestelijke make-up look combineer je dit oogpotlood met een glanzende oogschaduw, zoals onze Freedom System Oogschaduw AMC Shine. Maak je ooglook af met een mascara, zoals de Volume & Waterproof Mascara.