Skincare tips voor de winter

Tijdens deze koude, gure dagen kan je huid wel wat extra liefde gebruiken! Zeker als je de komende tijd op wintersport gaat, is het belangrijk om wat extra aandacht aan je skincare routine te besteden. Hierbij onze tips!

Heb je last van een droge, trekkerige huid als het kouder wordt? Onze Spotlight Drop Face Oil is dan een echte musthave! Met zijn sterk hydraterende eigenschappen zorgt deze droge olie ervoor dat jouw huid soepel aanvoelt en beschermt deze tegen uitdroging. Zonder vet aan te voelen!

Breng elke ochtend een hydraterende dagcrème voor je jouw make-up aanbrengt. De LAB Ultimate Day Protection Face Cream heeft antioxiderende eigenschappen die als effect de huid vernieuwen. De dagcrème beschermt jouw huid tijdens deze koude dagen tegen invloeden van buitenaf! Voor extra intensieve huidverzorging kun je ook nog een serum aan je skincare routine toevoegen, zoals de LAB Hydrating Day Serum.

De huid rond je ogen is extreem gevoelig en kan dus ook wel wat extra liefde gebruiken! De All-in One Eye Cream gaat oneffenheden tegen en hydrateert je huid.

Vergeet ook zeker je lippen niet tijdens deze koude dagen. Onze Rich Care Lipstick is een verzorgende lippenbalsem vol met voedende ingrediënten. De lippenbalsem werkt extreem verzachtend en verstevigt de lippen en beschermt bovendien de lippen voor invloeden van buitenaf. Het herstelt droge en gesprongen lippen en gaat zonneschade tegen. En ga je op wintersport? Kies dan voor de Rich Care Lipstick 03, waar SPF30 in zit!

Voor intensieve verzorging van je lippen is het LAB Overnight Repair Lip Masker perfect. Dit is een intens masker dat je lippen hydrateert & verzacht. Perfect als je droge en gescheurde lippen hebt of om je lippen een mooie glans te geven. De hele dag door te gebruiken maar ook heel fijn om (extra dik) aan te brengen voor het slapen gaan!

Wil je een lekker kleurtje hebben in de wintermaanden zonder zonschade van de zonnebank te krijgen? De Let’s Get Tan Bronzing Drops zijn zelfbruinende druppels die je huid een stralend gebruind kleurtje geven. Voeg een paar druppels aan je dagcrème toe en je bent good to go!