New: Cream Bronzer en Cream Blush

Het contouren van je gezicht met cream producten is de trend van dit moment. De formule zorgt dat de producten samensmelten met de huid, wat ze gemakkelijk in gebruik maakt. De nieuwe Cream Bronzer en Cream Blush zijn de perfecte toevoeging aan je make-up routine!

Cream Bronzer
Wil jij je gezicht op een subtiele en natuurlijke manier contouren? Kies dan voor de Cream Bronzer. De Cream Bronzer vlekt niet en is daardoor makkelijk te blenden met je vingers, een spons of een kwast. De Cream Bronzer geeft een natuurlijk effect maar is ook goed op te bouwen voor een avondlook. Wil je nog een intenser effect, gebruik de Cream Bronzer dan samen met een poeder bronzer. De Cream Bronzer is verkrijgbaar in 2 tinten: 89 – Umber en 90 - Tanned

Cream Blush
Met een Cream Blush voeg je kleur toe aan je make-up look! De Cream Blush heeft een spons applicator waardoor je de blush gemakkelijk aanbrengt op je wangen. De Blush blend je makkelijk uit met je vingers, make-up spons of een kwast en je bent good to go! De Cream Blush is op te bouwen waardoor je zelf de intensiteit van de blush bepaald. De Cream Blush is verkrijgbaar in 2 tinten: 98 – Pureness en – 99 Pose.

De Cream Bronzer en Cream Blush gebruik je nadat je de basis (foundation, concealer) hebt aangebracht. We adviseren om de cream producten aan te brengen met een kwast zoals de Makeup Brush 47S. Wanneer je alle cream producten hebt aangebracht, poeder je je make-up af met een poeder, bijvoorbeeld de Perfect Finish Loose Powder. Hierna kun je naar wens ook nog een poeder blush of bronzer aanbrengen voor een intenser make-up look!