New: Fizzy Toffee & Loca Mocca

Ontdek de nieuwe kleuren van het Playinn Oogschaduw Palette: Fizzy Toffee & Loca Mocca! Dit zijn de perfecte oogschaduwpaletten voor een subtiele look overdag of een prachtige smokey eye s'avonds. Elk palette bevat zorgvuldig geselecteerde oogschaduws in verschillende kleuren en finishes.

Loca Mocca:
Ben jij ook een echte lover van nude make-up? Het Loca Mocca Palette voldoet aan al je wensen! Dit oogschaduwpalette bestaat uit zes zorgvuldig gekozen kleuren in natuurlijke nude en bruine tinten. De kleuren passen perfect bij elkaar, zodat je met dit palette een prachtige look kunt creëren, zowel overdag als 's avonds. Het palette bevat drie matte nude kleuren en drie glanzende bruin/brons kleuren met een warme ondertoon.

Fizzy Toffee:
Het Fizzy Toffee palette bestaat uit vier matte oogschaduws in bruin/beige tinten en twee glanzende roze tinten met een pearl finish. Dit palette is perfect geschikt voor een subtiele ooglook overdag of een smokey eye voor in de avond. Wees creatief en combineer verschillende oogschaduws om steeds weer een andere ooglook te creëren.

De Playinn paletten zijn verpakt in een leuke, speelse verpakking met bijpassende namen voor elke oogschaduw. Het palette heeft een compact formaat, zodat je het makkelijk in je toilettas kunt meenemen.

Welk palette kies jij? Fizzy Toffee of Loca Mocca