NEW: Skin Ready Makeup Remover

Essentieel en snel je make-up verwijderen? Dan is de nieuwe Skin Ready Makeup Remover de musthave in jouw skincare routine! Het reinigen van je gezicht is een belangrijke stap die absoluut niet vergeten mag worden. Wanneer je deze stap overslaat, raken je poriën verstopt en is de kans groot dat je sneller oneffenheden veroorzaakt.

De eerste stap in je skincare routine is het verwijderen van je make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Breng de Skin Ready Makeup Remover aan op een watje en verwijder binnen mum van tijd al je make-up. Naast het effectief verwijderen van make-up zorgt deze make-up remover tevens voor het verwijderen van overtollige talg, wat resulteert in een frisse en schone huid. De Skin Ready Makeup Remover zorgt ervoor dat de natuurlijke balans van je huid hersteld wordt.

De Makeup Remover laat je huid achter zonder irritatie en uitdroging. Je huid wordt gehydrateerd door verzorgende ingrediënten zoals zeewater, blauwe algen, groene thee-extract en kamille-extract. Door deze fijne eigenschappen zal je huid niet trekkerig en droog aanvoelen en kun je verder met je skincare routine!

Nadat je een make-up remover hebt aangebracht, is het tijd om je reiniging af te sluiten met een toner. Door contact met water raakt de PH-waarde van de huid uit balans. De Multi-Action toner zorgt ervoor dat de PH-waarde van de huid weer hersteld wordt. Deze toner is verkrijgbaar in drie varianten: voor de droge huid, normale huid en de gecombineerde huid. Als laatste stap breng je een olie, een dagcrème of nachtcrème aan. Je kan kiezen voor de LAB Spotlight Drop Face Oil, een fijne droge olie waarvan één druppel genoeg is of kies voor de LAB Ultimate Day Protection Face Cream die je huid beschermd en hydrateert.