SKINCARE MUSTHAVES VOOR OP JE BEAUTY PLANK!

Skincare musthaves voor op je beauty plank!

Gezichtsreiniging is een essentieel onderdeel van de dagelijkse huidverzorgingsroutine en de weg naar een zachte, elastische en gezond ogende huid. Elke make-upliefhebber begrijpt het belang van huidverzorging voordat make-up wordt aangebracht: skincare time!

Gezichtsreiniger is je huidverzorging must-have

Het belangrijkste doel van elke gezichtsreiniger is om onzuiverheden en make-upresten van de huid te verwijderen. Klinkt eenvoudig? Je zal verrast zijn. Heel vaak blijft de huid slecht gereinigd, wat een enorme impact heeft op vroegtijdige veroudering of het optreden van huidonvolkomenheden. Maar hoe reinig je dan je gezicht?

De eerste stap naar een succesvolle huidverzorging is het effectief verwijderen van make-up. Hiervoor kun je de Makeup Remover of Micellair Water van INGLOT Lab gebruiken. Nadat je al je make-up hebt verwijderd, is het tijd voor de volgende stap - was je gezicht met een gelreiniger. Hoe je dat doet? Breng een kleine hoeveelheid van de gel aan op de natte huid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen, spoel vervolgens grondig af met stromend water en droog het gezicht met een schoon washandje, tissue of wegwerphanddoek. Gebruik daarna gezichtstoner. Dit houdt de pH-waarde van je huid in balans. Breng tot slot je favoriete gezichtscrème of serum aan.

Een goede huidverzorging inclusief dieptereiniging is de sleutel tot een gezond ogende, stralende huid.

Soft & Smooth Face Cleanser verwijdert onzuiverheden en make-upresten en maakt de huid zijdezacht en gehydrateerd. Het product verlicht de teint zacht, waardoor deze er stralend uitziet. Verrijkt met verzorgende ingrediënten, zoals kombucha en ginkgo biloba, verbetert de cleanser zichtbaar de elasticiteit en stevigheid van de huid. Bij regelmatig gebruik verwijdert het product overtollig talg. Door zijn zachtheid kan de reiniger voor elk huidtype worden gebruikt, zelfs de gevoelige. Klinkt goed?

Wij geloven dat ieder van ons weet waarom goede huidverzorging tegenwoordig zo belangrijk is. De huid, zoals dat op het gezicht, is een van de meest blootgestelde delen van het lichaam en vereist daarom speciale aandacht en alleen de beste verzorgingsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.