Perfecte foundation & concealer duo

Je huid ziet er gaaf uit en verbergt ongewenste imperfecties met de All Covered Face Foundation en All Covered Under Eye Concealer.

All Covered Face Foundation

Met de All Covered Face Foundation krijg je een perfecte huid zonder ongewenst maskereffect. De foundation zorgt voor een perfecte dekking, camoufleert zichtbare imperfecties en egaliseert effectief de huidskleur. De lichte formule is moeiteloos aan te brengen en geeft de huid een natuurlijke en stralende uitstraling. Het voordeel van deze All Covered Face Foundation is de natuurlijke en stralende finish.

De zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zorgen zowel voor de huid als voor een mooi resultaat. Saffraanextract, bioactieve peptiden en mariene exopolysaccharide zorgen ervoor dat elasticiteit van de huid verbeterd. Je huid wordt goed gehydrateerd en beschermd. Dit komt onder andere door het lelie-extract en vitamine E.

De formule is waterafstotend waardoor het erg lang mooi blijft zitten, zelfs in de sportschool of bij erg warm weer. Je kunt met de All Covered Face Foundation de dekking goed op bouwen van medium dekkend tot sterk dekkend. Dit is afhankelijk van hoe jij het wilt! Je brengt het dan heel gemakkelijk aan.

All Covered Under Eye Concealer

De All Covered Under Eye Concealer dekt donkere Kringen, verkleuren en oneffenheden onder de ogen en zorgt voor een natuurlijk effect. De concealer is niet alleen perfect voor onder de ogen, maar dekt alle oneffenheden op alle delen van je gezicht. Je kan deze ook gebruiken om je gezicht te contouren met een sterke dekking. Ook deze formule is waterafstotend waardoor deze erg lang mooi blijft zitten. De All Covered Under Eye Concealer is ook hydraterend en zal de huid zichtbaar verbeteren.

De All Covered producten is het beste duo voor een perfect uitziende huid. De goede dekking, fijne formule en langhoudend effect zorgen ervoor dat deze voor iedereen fijn zijn om te gebruiken.