Protect your skin!

Nu het zomer is, is het natuurlijk heel belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. We weten allemaal dat de zon kan zorgen voor huidveroudering, dus “bakken” in de zon zal je mensen niet snel meer zien doen. Maar zelfs als je lekker op het terras onder een parasol zit, kun je jouw huid het beste altijd beschermen met een SPF. En hoe zorg je ervoor dat je make-up mooi blijft zitten en je tegelijkertijd je gezicht beschermt tegen de zon? Wij geven je de tips! 

De basis
Een crème met zonnefilter is vaak best wel vet en dit maakt het lastig om je foundation de hele dag door goed te laten zitten. Smeer je favoriete dagcrème en eventuele zonnefactor op direct na het douchen. Zo krijgt de huid goed de tijd dit volledig op te nemen.Geef dit ook echt even de tijd, maak je ontbijtje, pak een kopje koffie en ga dan pas de make-up aanbrengen.Gebruik een primer met SFP, zoals onze Under Make-up Base SPF 20. Deze zorgt ervoor dat je foundation beter pakt op de huid en langdurig houdbaar is en dus niet gaat schuiven. Zo blijft je basis de hele dag door mooi!

Verzorgde lippen
Ook de lippen zijn erg gevoelig voor zonschade, hierdoor zal je ook daar sneller last krijgen van rimpeltjes. Erg belangrijk dus om zonschade te voorkomen en een lipstick met SPF te gebruiken. Verzorg en bescherm je lippen bijvoorbeeld met onze Rich Care Lipstick met SPF 30 erin. Dit is een heerlijke hydraterende lipbalm met bescherming tegen de schadelijke zonnestralen, perfect voor de zomermaanden dus! 

Smeren maar!
Probeer de producten met SPF regelmatig bij te werken. Ook de SPF primer kun je deppend met een sponsje opnieuw aanbrengen, poeder erover en klaar! Natuurlijk is het belangrijk om zo veel mogelijk tijdens de piekuren uit de zon te blijven, wees je hier bewust van en weet dat je de UV index altijd kan checken bij online weerberichten. Dit is een index die de kracht van de zon aangeeft want het betekent niet perse dat de UV sterkte gelijk staat aan de warmte.