Voor welk oogschaduw palette ga jij?

Gebruik je vaak oogschaduw en vind je het leuk om een beetje met kleuren te variëren? Dan is een oogschaduw palette perfect! In onze oogschaduw paletten zitten kleuren die perfect bij elkaar matchen en waar je de mooiste ooglooks mee kunt maken.

Cloud No. Nine 
Speelse, kleine oogschaduw paletten die gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn: de Cloud No. Nine Oogschaduw Paletten! Deze paletten bevatten 9 matte en glanzende kleuren die mooi bij elkaar passen. Cloud No. Nine is er in 2 varianten: Pink & Green.

Makeup Artist Studio 
Dit is een wat uitgebreider oogschaduw palette met 12 kleuren oogschaduw. Allemaal hoog gepigmenteerd dus met intense kleurdekking. De kleuren passen perfect bij elkaar en het palette bevat zowel glanzende als matte kleuren. Dit palette is er in 3 verschillende varianten: Naturals, Warm & Neon.

Playinn 
Prachtige, kleine oogschaduw paletten in verschillende kleursamenstellingen om de mooiste everyday & partylooks mee te maken. Deze paletten bevatten 6 verschillende kleuren oogschaduw in matchende kleurtinten. Er zijn 6 varianten verkrijgbaar: Lilla Vanilla, Creach Peach, Blurry Berry, Sheen Tangerine, Wanna Banana & Wink Pink.

Freedom System
Helemaal zelf je palette samenstellen? Dat kan met het INGLOT Freedom System! Met dit unieke systeem kun je zelf je palette samenstellen. Kies een palette met de vorm en grootte naar wens en voeg hier al je favoriete kleuren aan toe. Ga bijvoorbeeld voor het Freedom System Palette [4] en kies 4 Freedom System Oogschaduws uit om erin te doen. Mooi om een combinatie van matte en glanzende kleuren te doen! Door je eigen palette samen te stellen weet je zeker dat je alle kleuren gebruikt en ga je verspilling tegen. En je vervangt de kleuren weer eenvoudig als ze op zijn!